“World Snooker Tour”, nga 29 janari deri më 11 shkurt 2024

Federata Botërore e Snooker-it (WSF), së bashku me Federatën Shqiptare të Snooker-it, ka njoftuar sot se kampionati në tavolinat e biliardos – WSF 2024 do të mbahet në Golem të Shqipërisë.

 

Kampionati do të përfshijë edhe një herë dy turne prestigjioze të hapura që do të ofrojnë kualifikim të drejtpërdrejtë në World Snooker Tour për çdo fitues dhe do të zgjasë nga 29 janari deri më 11 shkurt 2024.

Discussion about this post

Related Posts