Tregu i Krishtlindjeve në Sarandë, ndër 15 tregjet më të mira për t’u vizituar në Evropë

Në listën e tregjeve më të mira të Krishtlindjeve 2023, tregu i Sarandës është zgjedhur në 15 tregjet më të mira evropiane për t’u vizituar.

 

Sigurisht, Saranda ofron shumë bukuri e veçanti për vizitorët në çdo stinë, por në këtë periudhë të vitit, bazuar edhe në renditjen që ka bërë “European best destinations”, aty do të mund të shijojmë bukurinë që sjellin festat dhe të konsumojmë prodhimet vendore të ekspozuara në tregun e Krishtlindjeve, me shumë dashuri dhe shije.

 

Në linkun më poshtë mund të gjeni listën e plotë të destinacioneve të preferuara dhe tregun e Sarandës gjithashtu.

 

https://rb.gy/xz9iqe

Discussion about this post

Related Posts