Spektakli i fishekzjarreve, pritja e Vitit të Ri 2024

Më 31 dhjetor, në një koncert gjigant dhe me mijëra njerëz të mbledhur, shijoni një shfaqje speciale të fishekzjarrëve të Vitit të Ri në “Sheshin Skënderbej”. Do të fillojë në orën 00:00, të datës 1 janar dhe do të zgjasë 15 minuta, duke ju sjellë Vitin e Ri me stil dhe shkëlqim plot ngjyra.

Discussion about this post

Related Posts