Panairi Ndërkombëtar i Turizmit “ITFA 2024”, 26-27 prill 2024

“ITFA 24” është një platformë unike shkëmbimi në industrinë e turizmit, e cila sjell së bashku kërkesën dhe ofertën e të gjitha palëve të interesuara, ku përveç të bërit biznes, të jepet mundësia për të shkëmbyer informacione të vlefshme për të ardhmen e turizmit në vend, për të reklamuar Shqipërinë si destinacion për turizëm të qëllimeve të ndryshme në rajon dhe në botë. Në këtë mënyrë, do të ofrohet një turizëm i qëndrueshëm dhe afatgjatë gjatë gjithë vitit.

Discussion about this post

Related Posts