“Kala Festival”, 5-12 qershor 2024

“Kala” është një festival që zhvillohet në Dhërmi, në rivierën shqiptare.

Gjatë ditës mund të shijoni plazhet brilante, ekskursionet për të eksploruar ambientin e virgjër të zonës, aktivitete të ndryshme, ushqimin dhe pijet dhe muzikën nga artistë të njohur.

Discussion about this post

Related Posts